Fout
  • XML Parsing Error at 1:246. Error 9: Invalid character

Is danservaring vereist?

Nee, er is absoluut geen danservaring vereist! Zumba ®lessen zijn voor iedereen toegankelijk, in de Zumba® lessen worden dansbasis aangeleerd die men ook kan gebruiken bij partner dans. Een goeie instructor weet je zonder problemen in elk pasje te cue'en.

Ik heb 2 linkervoeten...Hoe kan ik dan een goede workout krijgen?

Zumba® draait niet om perfectie, maar om fun. Er is niemand die je zal beoordelen over hoe je iets doet. Zolang je maar fun hebt, en je je gewoon volledig uitleeft met de aangereikte moves, dan zal je zeker tot een heftig workout gevoel komen, dit staat los van het feit of je iets perfect uitvoert of niet...

Heb je ook Zumba® lessen voor beginners? Want ik ben bang dat ik het ritme gevoel niet heb en de pasjes helemaal verkeerd doe, en ik wil mezelf niet voor schut zetten..

Al onze Zumba® lessen zijn voor beginners tot gevorderd, iedereen krijgt er evenveel voldoening uit. Choreografieėn worden regelmatig gewisseld. En de gevorderden gooien gewoon meer stijl in hun moves. Maar maak je niet druk dat je je voor schut zet, iedereen is zo bezig met z’n feestje dat men daar helemaal niet op let.

Aan de lessen nemen mensen deel van jong tot oud, van dik tot dun, van man tot vrouw, van geblesseerd tot superfit... Het is fun voor iedereen.

De souplesse in de bewegingen komt met de tijd.

Wat moet ik meenemen?

Water, water, water, zorg altijd dat je genoeg drinkt, er zal veel tijd worden besteed aan de gezondheid van je lichaam, hier maakt reiniging met behulp van water ook deel van uit. Een handdoek om je zweet mee af te vegen, of voor andere doeleinden. Het meebrengen van een vriend en/of vriendin doet ook altijd wonderen qua gezelligheid en motivatie om je gezondheidsdoel te bereiken.

Heb ik een partner nodig?

Nee, een (dans)partner is voor Zumba® overbodig aangezien iedereen individueel beweegt, maar het is altijd gezellig om een goede vriend of vriendin naast je te hebben en samen te genieten van de fun en het vakantiegevoel van Zumba®.

Hoeveel calorieėn kan ik verbranden met een Zumba® les?

Het aantal calorieėn dat verbrand wordt verschilt per persoon, maar het is zeker mogelijk om tot wel 1000 calorieėn per uur te verbranden met een Zumba® les. Je kan natuurlijk altijd eens met een hartslag monitor meten hoeveel calorieėn je ongeveer verbrand...

Als Zumba® zoveel plezier is, hoe kan het dan dat ik een workout krijg?

Met Zumba® haal je er uit wat je zelf erin stopt. Als jij plezier hebt in de bewegingen dan ga je vanzelf met meer intensiteit bewegen en verbrand je meer calorieėn. Zumba® is een total body workout voor vele verschillende spieren als armen, benen, buikspieren, rugspieren en natuurlijk niet te vergeten de belangrijkste spier van het lichaam, Het Hart!

Wat zijn de beste schoenen voor Zumba®?

Schoenen (danssneakers) met een gladde zool en een draaipunt onder de bal van je voet, maar bij ons kun je ook op je sokken. Al onze lessen worden op een verende vloer gegeven. Dit voorkomt knie- en enkelblessures.

IT’S FUN, JOIN THE PARTY!