Fout
  • XML Parsing Error at 1:246. Error 9: Invalid character

Wie zegt dat Zumba® niet geschikt is voor senioren of visueel en lichamelijk gehandicapten omwille van de intensiteit en het conditionele karakter van de oefeningen, heeft het mis.

De basispassen van Zumba® zijn zo eenvoudig dat het helemaal niet moeilijk is om ze aan te leren. Er wordt gebruik gemaakt van de ritmes van Salsa, Cumbia, Merengue, Tango, Cha Cha in combinatie met opzwepende hedendaagse muziek.

Het mooie aan Zumba® workout dat je de oefeningen zo moeilijk en zwaar maakt als je zelf wil. Indien het voor jou niet (meer) mogelijk is om mee te springen of je coördinatie laat het niet toe om armen en benen tegelijk te bewegen doe je alles aan een normaal stapritme of enkel de oefeningen met de benen. De armen komen er later vanzelf wel bij, geen enkel probleem!

Aan de Zumba® voor senioren of visueel en lichamelijk gehandicapten zijn helaas wel enkele voorwaarden verbonden: je moet houden van dansen, plezier maken, genieten en werken aan je conditie!

Het voordeel is zelfs dat je voor Zumba® geen partner nodig hebt en dat alle dansjes individueel worden uitgevoerd. Geef je partner die liever in de zetel blijft zitten ongelijk en kom naar de Zumba® lessen voor senioren of visueel en lichamelijk gehandicapten.

Je kunt natuurlijk ook eerst een GRATIS PROEFLES volgen!

IT’S FUN, JOIN THE PARTY!