Fout
  • XML Parsing Error at 1:246. Error 9: Invalid character
ZumbaŽ Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop.

ZumbaŽ kent geen moeilijke choregrafie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Door de verschillende varianten van ZumbaŽ is het zelfs geschikt voor senioren, mensen met een visuele of lichamelijke beperking en voor kinderen! Kijk maar eens bij de informatie hierover op deze site.

Bijkomend voordeel is dat ZumbaŽ goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar ZumbaŽ is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.

ZumbaŽ is gericht op:

  • Vetverbranding
  • Fit worden/blijven
  • Figuur correctie
  • Ontspanning/Stress release
  • Coördinatie
  • Plezier hebben

ZumbaŽ is bedacht door de Colombiaan Alberto 'Beto' Peréz. In 1990 gebruikte hij een keer salsa en merengue muziek in een les.

Omdat het een groot succes was, ontwikkelde hij een heel fitnessprogramma. Inmiddels worden in zeventig landen ZumbaŽ lessen gegeven.

Het grote succes van ZumbaŽ is te danken aan de feeststemming (ZumbaŽ is een soort dansfitness.) tijdens de ZumbaŽ lessen en party's. Tijdens een ZumbaŽ les heb je niet het idee dat je aan het trainen bent, maar maak je gewoon deel uit van een gezellig feest.

Na een ZumbaŽ les of party ben je heerlijk ontspannen en wil je alleen maar meer! Al na een paar weken merk je vermindering van lichaamsvet en een toename van spierkracht, souplesse en fitheid.

Je kunt natuurlijk ook eerst een GRATIS PROEFLES volgen!

IT'S FUN, JOIN THE PARTY!